Om SPRING2019-02-12T10:13:07+00:00

Om SPRING

Vision

Vores ambition er at blive den førerende platform, der forbinder start-ups og private investorer på et gennemsigtigt, kvalificeret og dermed balanceret grundlag.

Vi samarbejder bl.a. med iværksættermiljøer, accelerator-virksomheder, professionelle investorer og udvalgte banker om at styrke både iværksætter- og investeringskulturen i Danmark. Til glæde for investorer, for iværksættere og start-ups og for hele udviklingen af vækstlaget i vores samfund.

Hvorfor

Fordi vores formål er at inspirere folk til at være iværksættere ved blandt andet at tilbyde dem attraktive finansielle produkter og services, når de har brug for det.

Hvordan

Vi udfordrer den traditionelle opfattelse om finansiering af iværksættere gennem dyb forståelse og indsigt i iværksætternes reelle behov og ønsker.

Hvad

Vi skaber kun finansielle produkter, services og koncepter, der forbedrer iværksætternes evner til at nå deres mål og succes.

"Vi ønsker at gøre det muligt for alle danskere at investere i start-ups"

- Jan Ankjær, Co-Founder SPRING

Team

Claus Zibrandtsen

Co-founder

Jan Ankjær

Co-founder

Johnny Rasmussen

Co-founder

Kresten Bo Nielsen

Co-founder

Theis Dinesen

Experience design

Lasse Møller

Tech development

Alexander Pasqualato

Project Coordinator

Powered by inQvation

Spring er stiftet af inQvation, der arbejder for at styrke iværksættermiljøet i Danmark og fremme innovationen i dansk erhvervsliv. Med SPRING bringer vi kapital og start-up eksekvering sammen.

Kontakt

Hvem kan jeg kontakte?

Har du ønsker til samarbejde som ikke nødvendigvis er beskrevet på Spring, så er du velkommen til at kontakte os på hello@inspring.io

Spørgsmål og generelle forespørgsler er altid meget velkommen. Send os en mail på info@inspring.io så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Besøgsadresse:

SPRING
Erik Husfeldts Vej 7
2630 Tåstrup

Partnere: